Pedestrian counting

Manuele Passantentellingen

Bestel een PASSANTENTELLING:
via online formulier, print hier het bestelformulier of contacteer ons vrijblijvend
Bekijk een PASSANTENTELLING

Fastigon voert periodiek (tweejaarlijkse) passantentellingen uit in stadscentra sinds 1995. Fastigon realiseert eveneens (manuele) passantentellingen op maat. Dankzij de technologische evolutie, werkt Fastigon met derden samen om unieke oplossingen te bieden met draadloze klantentelsystemen. 

 

Download een voorbeeld van een passantentelling in het Frans (PDF - 929 KB)
Download een voorbeeld van een passantentelling in het Nederlands (PDF - 921 KB)
 

 

Automatische Klantentelsystemen

 

Fastigon levert en verhuurt telsystemen om inzicht te verkrijgen in passantenstromen binnen een specifiek gebied. Dit varieert van winkels, winkelstraten, evenementen, expo of musea. Fastigon biedt ook de kans draadloos passantenstromen te meten in de openbare ruimtes, parkeergarages, sportmanifestaties of concerten.

De data wordt in real time, 24u/24 live ter beschikking gesteld op de website waar elke klant, indien gewenst een unieke login krijgt toegewezen. Het systeem kan indien gewenst ook gekoppeld worden met de kassa. Kortom, de ideale kans om u als bedrijf, retailer of projectontwikkelaar sterk te positioneren en de groeiende concurrentie een stap voor te zijn. Dit unieke telsysteem biedt de mogelijkheid om op basis van de verkregen informatie belangrijke strategische beslissingen te nemen of bij te sturen.


Fastigon biedt een totale service aan zijn klanten. Wij verzorgen het hele traject van installatie, databeheer, controle, onderhoud tot de inzichtelijke vertaling van de teldata.

Indien gewenst kan er een periodieke rapportage worden opgemaakt, in functie van de individuele wensen.

Aarzel niet en contacteer ons voor verdere informatie of een vrijblijvende offerte.

Verschillende telsystemen
Wij leveren draadloze infraroodsystemen en cameratelsystemen. Voor smalle doorgangen wordt meestal gebruik gemaakt van de klassieke infraroodsensoren. Deze sensoren worden op circa 1,20 meter hoogte geplaatst. Voor bredere doorgangen en/of complexere situaties maken we gebruik van de speciaal ontwikkelde cameratelsystemen, die kunnen gebruikt worden voor indoor en outdoor situaties. Deze camera’s worden op circa 2,5 tot 5 meter hoogte gemonteerd, zodat de passanten onopgemerkt gedetecteerd kunnen worden. De montage en installatie is ontzettend eenvoudig en de telsystemen zijn verplaatsbaar en/of tijdelijk inzetbaar. Elk telsysteem functioneert draadloos en 100% zelfstandig. Het systeem verstuurt de data in geen tijd door zijn unieke en draadloze GPRS-verbinding. Er wordt enkel gebruik gemaakt van stroom en bij eventuele stroomuitval wordt de teldata opgeslagen en kan het systeem gewoon verdertellen door gebruik te maken van de interne batterij. Deze GPRS-verbinding is stabiel en heeft doorgaans 100% bereik. Deze carmerasystemen vallen buiten de wet op de privacy.